• Назад Кои сме ние?

  Кои сме ние?

  Назад

  Usit Plus е специализиран отдел на компанията Usit Colours, който е създаден за работа с бизнес клиенти и обслужване на техните специфични нужди от услуги в туризма.

   

   

  Usit Plus - най-новият отдел в Usit Colours Bulgaria

  Usit Plus е най-новият отдел в компанията Usit Colours - лицензиран туроператор и една от водещите агенции за пътуване в България. Възникването на Usit Plus е резултат от дългогодишната успешна посока на развитие на Usit Colours и работата с индивидуални клиенти, малки и средни предприятия, големи бизнес клиенти, държавни институции, спортни федерации, нестопански организации и др.

   

  Usit Plus предлага специални услуги и ползи за бизнес клиентите

  Създадохме Usit Plus в стремежа си да предлагаме все повече услуги и ползи за бизнес клиентите ни. Usit Plus събира целия опит на компанията ни през годините и го насочва в това взаимоотношенията с нашите бизнес клиенти от еднократна поръчка на услуги, да се превърнат в дългосрочно партньорство. В работата си вярваме, че сме най-добрите в България, за това заявяваме, че можем да управляваме успешно и ефективно разходите за туристически услуги на компаниите, които ни се доверят.

   

  Убедени сме и можем да гарантираме, че:

  • довеждаме до трайно спестяване от разходите за услуги;
  • предоставяме високо ниво и стандарти на обслужване;
  • из хилядите възможности подбираме тези туристически продукти и услуги, които най-добре удовлетворяват персоналните изисквания на клиента ни и предоставят най-доброто съотношение цена - качество в своя клас;
  • печелим за нашите клиенти време – най-ценния ресурс в бизнеса.

   

 • История на компанията

  История на компанията

  Usit Plus е част от Usit Colours, водеща туристическа компания в България. От 2013 г. и част от Radius Travel, международната мрежа от агенции за обслужване на...
  Виж още
 • Как работим

  Как работим

  Основната ни цел е да бъдем дългосрочен партньор и консултант на клиентите ни за туристическите услуги    
  Виж още
 • Radius Travel

   RADIUS Travel е глобална компания специализирана в работата с корпоративни туристически услуги.
  Виж още

By Kiril Lazarov