• Назад Как работим

  Как работим

  Назад

  Основната ни цел е да бъдем дългосрочен партньор и консултант на клиентите ни за туристическите услуги

   

   

   

  Нашите цели и подход

  Основната ни цел е да бъдем дългосрочен партньор и консултант на клиентите ни в управлението и ползването им на туристическите услуги и начинът, по който работим, е подчинен изцяло на постигането на тази цел.

  Подхождаме индивидуално към всеки наш клиент и винаги се  запознаваме подробно с неговите навици, предпочитания и изисквания към нас, които в последствие влагаме като основни елементи в съвместната работа. Събраната информация залагаме в основата на предложението ни за обслужване, като добавяме нашето експертно мнение относно подобряването на всички аспекти в работата по предоставянето на услугите.

  Иновативността и възприемането на нови методи в работата е водеща за нашия специализиран отдел за бизнес клиенти - Usit Plus. По този начин успяваме да изградим най-точните услуги в резултат на запитванията на нашите клиенти, независимо дали те са свързани с обикновено служебно пътуване или цялостна туристическа програма за индивидуални пътуващи или групи.

   

  Договаряме специални условия

  Нашият опит и професионализъм през годините на българския и международен пазар ни е помогнал да изградим отлични партньорства с водещите доставчици на туристически услуги в световен и национален мащаб, сред които са авиокомпании, глобални туроператори, международни системи за резервации, застрахователи, хотелски вериги, хотели в България и други. Тези взаимоотношения са от пряка полза за клиентите ни, тъй като благодарение на тях и на големите сборни обеми, които реализираме към партньорите си, успяваме да договорим преференциални условия ексклузивно за наши клиенти.        

  В Usit Plus се стремим към реализирането на големи обеми от дългосрочната работа с клиентите, а не еднократни продажби на услуги. Това влияе съществено на условията, които предлагаме за обслужването на нашите клиенти и води до значително намаляване на прилаганите такси, което е едно от водещите предимства в работата с нас.

   

  Работим качествено и професионално

  Екипът на Usit Plus включва едни от най-висококвалифицираните и опитни туристически консултанти на компанията, притежаващи всички изисквани дипломи за работа в нашия бранш, като всеки от тях има минимум 5 години стаж в работата с клиенти в туризма.  Всички служители, част от отдел Usit Plus, преминават през серия от обучения, които целят натрупването на умения, свързани с предоставянето на висококачествено обслужване и консултиране, съобразено специално с нуждите на корпоративните клиенти.

   

  Dedicated Travel Representatives

  Отделът ни се стреми всеки от клиентите си да получава адекватно обслужване, в съответствие с неговите специфични нужди, правила и навици. За това в отдела е въведен принцип на работа чрез Dedicated Travel Representatives, в който всяка компания се обслужва от конкретен консултант, който отговаря за всички нужди на клиента. Специализираните консултанти (travel representatives) отговарят за целия процес по предоставяне на услуги за клиента от заявката, през обработката, до отчитането, анализа и обратната връзка. Когато е необходимо предоставяне на по-комплексна или тясно специализирана услуга, специалистът въвлича в осъществяването и съответните специалисти в компанията, но остава основен контакт за клиента. Travel Representative е на разположение на клиента във всеки работен ден. В ситуации извън работните часове, клиентите се подпомагат от дежурен консултант от екипа на Usit Plus, който е наличен по всяко време.

  Подкрепа от клоновата мрежа на Usit Colours 

  В допълнение, Usit Plus се подкрепя изцяло от офисите на Usit Colours. Компанията развива мрежа изцяло от свои собствени офиси в цялата страна и до края на 2013 година ще има 20 представителства в големите градове на България. Във всеки от тях бизнес клиентите също могат да бъдат обслужени, с цел да се позволи бързо и удобно консултиране на локално ниво. Стандартно повечето ни офиси оперират от понеделник до петък с работно време от 09.30 до 18.30, но два от тях работят работят всеки ден от 10:00 до 22:00. Пълен списък с офисите на Usit Colours можете да намерите тук: ( списък с контакти на офисите ни).

  Предоставяме сигурност на нашите клиенти

  Usit Colours изключително много държи на коректните и етични бизнес отношения както със своите клиенти, така и със своите доставчици. Доверявайки се на нас, клиентите ни могат да бъдат сигурни, че ще е извършено коректно разплащане към контрагентите ни, съгласно договорените условия и няма опасност да им бъде отказано ползването на услуга в страната или чужбина.

   

  Висок уставен капитал

  Компанията ни е една от много малкото туристически фирми в страната с уставен капитал над минимално изискуемия за учредяване на дружество, а именно 250 000 лв. В допълнение на това поддържа към основни доставчици банкови гаранции и застраховки в кумулативен размер от над 2 000 000 лв., още една гаранция към нашите клиенти за безпроблемно ползване на туристическите услуги, предоставени от нас.

   Работа в пълно съответствие с българското законодателство

  Спазваме изцяло разпоредбите на българското законодателство относно документирането, отчитането и данъчното третирането на услугите в туризма и по този начин осигуряваме защита на нашите клиенти от некоректни практики.

   

   

   

   

  By Kiril Lazarov

 • История на компанията

  История на компанията

  Usit Plus е част от Usit Colours, водеща туристическа компания в България. От 2013 г. и част от Radius Travel, международната мрежа от агенции за обслужване на...
  Виж още
 • Radius Travel

   RADIUS Travel е глобална компания специализирана в работата с корпоративни туристически услуги.
  Виж още

By Kiril Lazarov