• Назад Събития и мероприятия

  Събития и мероприятия

  Назад

  Нашият опит ще предостави най-добрите възможности за провеждане с България и чужбина.

   

   

   

  В обхвата на организираните от Usit Plus събитията и мероприятията се включват:

  • Обучения;
  • Тиймбилдинги;
  • Семинари и конференции;
  • Коктейли и партита;
  • Презентации и промоции;
  • Различни типове срещи

   

  Отлични взаимоотношения с хотели в България и чужбина

  Нашият опит и отлични взаимоотношения с хотелите и конферентните центрове в България и чужбина ще предостави най-добрите възможности за провеждане. След предоставяне на изискванията на клиента, ние от Usit Plus ще изберем и предложим набор от подходящи локации, в комбинация с предложение за формат на провеждане.

   

  Цялостна организация на събитието

  Клиентът изцяло може да се довери на специалистите от Usit Plus за цялостната организация на събитието - планирането, организацията на транспорта, настаняването и другите елементи от събитието. Всеки един етап от подготовката и изпълнението на събитието се осъществява от наши специалисти, които следят за точното и професионално изпълнение.

   

  Партньорства с поддоставчици

  Имаме развити партньорства с множество компании, специализирани в предоставянето на техника за семинари, тиймбилдинг услуги, кетъринг и други. В работата си с тях сме изградили голямо доверие и сме се уверили, че работата им отговаря на изискванията ни за високо качество на предоставяните услуги.

   

  Регистрации за големи конференции

  В допълнение предлагаме удобството да регистрираме и съдействаме на участници от компанията на нашите клиенти в различни национални и международни конференции, симпозиуми и други значими събития.

   

   

   

   

  By Kiril Lazarov

By Kiril Lazarov