• Назад

  Radius Travel

  Назад

   RADIUS Travel е глобална компания специализирана в работата с корпоративни туристически услуги.

   

   

   

  Usit Plus - част от RADIUS global network

  От месец август 2013 година Usit Plus се присъедини към мрежата на RADIUS Global Network , специализирана в работата и управлението на корпоративни туристически услуги.  Radius network се състои от повече от 100 независими компании, които са водещи в бранша в над 90 държави по света и с над 3400 локации на всички континенти. RADIUS Network обединява най-добрите туристически компании и специализира в обслужването на бизнес пътувания на клиенти от всякакъв мащаб, като отговаря на техните нужди от туристически услуги.

   

  Иновативен бизнес модел

  Това, което отличава RADIUS global network, е успешният и иновативен бизнес модел. RADIUS е първата компания, която оценява и използва пълноценно комбинацията от най-добрите агенции, доставчици и технологии, с цел да предостави несравнимо ниво на обслужване, информация и гарантирано спестяване на средства. RADIUS е една от водещите травъл мениджмънт компании с годишни продажби, възлизащи на над 23 милиарда долара.

   

  Основните ползи в работата с Radius Network са:

  • Локални представителства, обслужващи местните офиси и пътуващите на място, чрез глобална мрежа от най-добрите агенции на пазара;
  • Глобално обслувжане и обединени анализи и информация за пътуващите и адекватно обслужване на местно ниво;
  • Препоръка за най-добрата комбинация от решения, които обслужват всики нужди на клиента;
  • Глобални споразумения и програми, които гарантират спестяване, както за пътуващите, така и за компанията.

   

  Индивидуална концепция за обслужване

  Услугите предоставяни от Radius се разработват специално за всеки клиент, като обслужват нуждите, както на локално, така и на глобално ниво. Нуждите на клиентите не се напасват спрямо съществуващи модели на работа, а за всеки се създава нова, уникална програма от самото начало.

   

   

  By Kiril Lazarov

 • История на компанията

  История на компанията

  Usit Plus е част от Usit Colours, водеща туристическа компания в България. От 2013 г. и част от Radius Travel, международната мрежа от агенции за обслужване на...
  Виж още
 • Как работим

  Как работим

  Основната ни цел е да бъдем дългосрочен партньор и консултант на клиентите ни за туристическите услуги    
  Виж още

By Kiril Lazarov