• Назад История на компанията

  История на компанията

  Назад

  Usit Plus е част от Usit Colours, водеща туристическа компания в България. От 2013 г. и част от Radius Travel, международната мрежа от агенции за обслужване на глобални корпоративни клиенти.

   

   

   

  Usit Colours в България

  Usit Colours влиза в България през 2002 година, като основната дейност е насочена към организиране на младежки обменни програми и договарянето и предлагането на специални цени на самолетни билети за студенти, младежи и преподаватели (SATA билети). Компанията изключително бързо се превръща в пазарен лидер в областта, позиция, която е запазена и до днес.

   

  Компанията през годините

  Компанията се развива през годините заедно със своите клиенти за младежките програми, голяма част от които с възрастта и кариерното си развитие имат вече своите специфични нужди при пътуване. С отварянето на повече офиси в цялата страна, Usit Colours започва предлагането на туристически услуги за свободното време и личните пътувания. Портфолиото се разширява и към него се включват самолетни билети, без ограничение на типа пътуващи, почивки в страната и чужбина, круизни пътувания, хотелско настаняване, влакови билети, застраховки и други допълнителни услуги.

   

  Работа с бизнес клиенти

  Успешният модел на работа на Usit Colours и положителния отзив относно работата на компанията с индивидуални клиенти започва да привлича български и международни компании, които изцяло ни се доверяват за организирането на техните служебни пътувания, конференции и мероприятия, наградни пътувания и други  събития.

   

  Портфолио и офиси

  Към момента компанията управлява 15 офиса в цялата страна, в които работят повече от 70 висококвалифицирани специалиста. Портфолиото на Usit Colours обхваща множество продукти като самолетни билети, хотелско настаняване в България и чужбина, различни видове наземен транспорт, круизни пътувания, застраховки, подготовка на визи и други допълнителни услуги.

  Компанията е сертифицирана и има внедрена система за управление на качеството  - ISO 9001 с обхват: Туристически услуги (самолетни билети, настаняване, мероприятия, туристически пакети и др.)  Usit Colours е в процес и за сертифициране по ISO/IEC 27001, насочен към информационна сигурност.

  Компанията е член на водещите браншови и бизнес организации в страната, а от средата на 2013 година и част от международната мрежа от агенции за обслужване на глобални корпоративни клиенти Radius Travel.

   

  By Kiril Lazarov

 • Как работим

  Как работим

  Основната ни цел е да бъдем дългосрочен партньор и консултант на клиентите ни за туристическите услуги    
  Виж още
 • Radius Travel

   RADIUS Travel е глобална компания специализирана в работата с корпоративни туристически услуги.
  Виж още

By Kiril Lazarov