• Назад Командировки чужбина

  Командировки чужбина

  Назад

  Работим с хотелски системи, в които имаме достъп до места и цени на над 150 000 хотела. 

   

   

   

  Възможност за резервиране на над 150 000 хотела по света

  Работим със спецализирани хотелски системи, в които имаме достъп в реално време до места и цени на над 150 000 хотела. За клиенти на Usit Plus сме селектирали около 300 хотела, намиращи се в основните бизнес дестинации в Европа и света и получили многократна положителна оценка като подходящи за бизнес пътувания. В много от големите градове – бизнес центрове, предлагаме лично избрани от нас хотели, с които имаме изградени дългосрочни договорни отношения и гарантиращи ни постоянни наличности на стаи и специални ценови условия.

   

  Настаняване в съответствие с травъл политиката на клиента

  Много от нашите клиенти имат приети политики на пътуване и настаняване. След тяхното предоставяне и анализ от наша страна, избираме места за нощувки, които отговарят напълно на всички описани изисквания и финансови параметри. Предлагаме и организираме записване в различните корпоративни програми на големите хотелски вериги с цел трупане на бонус точки, които в последствие могат да бъдат ползвани за безплатни нощувки при служебни или лични пътувания или да бъдат прехвърлени като екстра точки към лоялната програма на определени авиокомпании и ползвани за безплатни самолетни билети и други преференции.

   

  Хотели за посещение на международни конференции

  Голяма част от служебните пътувания са свързани с посещение на събития, изложения, конференции и семинари. В тези случай предлагаме хотели, които са в максимална близост до мястото на събитието или имат удобнна транспортна връзка до него, организирани безплатни трансфери или имат други специални предложения за участниците. Извършваме всички необходими резервации за участието на пътуващите.  

   

  Договаряне на постоянни цени      

  При наличие на голяма честота на пътуванията до определена дестинация, договаряме дългосрочни и постоянни цени за клиентите си, като им гарантираме наличие на възможности за настаняване, както при ранно планиране на настаняванията, така и при заявки в последния възможен момент. Работим с всички големи световни и европейски вериги, както и с локални хотелиери, като се стремим да отговорим на всички изисквания, които един клиент има.

   

   

   

   

  By Kiril Lazarov

By Kiril Lazarov